Brigitte Musters

Contactgegevens

LinkedIn Brigitte Musters

 

Ik ben Brigitte Musters en sinds 2017 directeur-bestuurder van Sportservice Noord-Brabant. Vanaf dat moment ben ik ook algemeen bestuurslid binnen NIDS.

Van kinds af aan ben ik verslaafd aan sport; er zijn weinig sporten die ik niet volg op televisie of live wanneer de gelegenheid zich voordoet. Zelf deed ik altijd fanatiek mee aan de gymlessen en schooltoernooien, ben ik een jaar of 8 lid van een atletiekvereniging geweest en daarna ben ik gaan volleyballen. Bij deze vereniging heb ik meerdere commissie- en bestuursfuncties vervuld.

Momenteel vormen wandelen en fietsen mijn belangrijkste beweegactiviteiten. Sport & bewegen zijn voor mij om meerdere redenen dus belangrijk. Zo zie ik ook de rol van de vereniging/sportaanbieder; deze faciliteert bewegen voor haar leden maar vaak nog zoveel meer zoals ontmoeting. Professioneel kader is daarbij erg belangrijk om mensen blijvend en verantwoord te laten sporten en bewegen. En dat vereist dus goed werkgeverschap. NIDS en in het bijzonder de cao-sportverenigingen leveren daaraan een belangrijke bijdrage; een cao die de zaken niet alleen goed regelt voor de werknemers maar ook nog eens heel goed aansluit op het specifieke karakter van de sportaanbieder.